Yvonne en Ivano,
samen een uitstekende combinatie in horeca en fietsen

Ivano is de man die ontzettend veel weet over fietsen en alles wat daar mee te maken heeft.
Hij zit in de organisatie van de Amstel Gold Race en zet de routes uit van ‘Amstelgoldrace 365 XP’ …..en houdt deze up to date. Hij weet de mooiste plekken in Limburg en de grensstreken van België en Duitsland te vinden.

Zelf heeft hij regelmatig wedstrijden gereden in binnen en buitenland. Met maar liefst 4 Nederlandse titels, in de discipline tijdrijden, op zak bekroonde hij zich in 2012 wereldkampioen ploegentijdrit bij de vrije renners in Valkenburg aan de Geul.

Hij geeft graag tips over trainingen en voeding en is tevens gecertificeerd sportmasseur.

Yvonne is opgegroeid in de horeca. Ze is de vierde generatie die haar gasten verwelkomt in het mooie Valkenburg.
Het pand dateert uit 1892 en was vroeger een klein cafeetje waar vader Troquay samen met zijn vrouw de reizigers en marktlieden verwelkomden met een “jonge” en “un sigaerke” voor 3 cent (Een jonge jenever en een sigaartje).

Het cafeetje lag tussen Valkenburg en de omliggende dorpen.
Paard met wagen werd gestald en de mooiste verhalen werden hier verteld… Hun dochter Maria Elisabeth heeft hier een pension met haar man Gerard Lechanteur uitgebaat. Een van hun zonen, Sjir Lechanteur, heeft samen met zijn vrouw Corry het latere Hotel Vogelzang uitgebaat tot einde 2015.
Vanaf 2016 zal hun dochter samen met Ivano verder gaan in een geheel nieuwe entourage en een nieuw concept…..Hotel Le Baroudeur